Thursday, September 8, 2011

Απόφαση Συντονιστικής Επιτροπής Κατάληψης Ηλεκτρολόγων 07/09/2011

  • Μοίρασμα των φοιτητικών συλλόγων στο κέντρο της Πάτρας την Πέμπτη 08/09 για κάλεσμα στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο της Πέμπτης, στην πορεία στη ΔΕΘ και στην ανοιχτή εκδήλωση της Δευτέρας. 11 το πρωί πλατεία Όλγας.
  • Μεταφορά της απόφασης της Συντονιστικής Επιτροπής, από ένα μέλος του φοιτητικού μας συλλόγου, στο συντονιστικό γενικών συνελεύσεων και καταλήψεων Πάτρας που θα γίνει αμέσως μετά την πορεία στο χώρο έξω από το Παράρτημα.
  • Για τη συμμετοχή στο συλλαλητήριο το Σάββατο 10/9 στη ΔΕΘ: θα μπούν λεωφορεία από την Πάτρα με συμμετοχή περίπου 25 ευρώ (σύνολο). Τα λεωφορεία θα ξεκινήσουν το Σάββατο το πρωί από την πλατεία Τριών Συμμάχων και από το Πανεπιστήμιο. Θα γυρίσουν αυθημερόν. Όποιος θέλει να έρθει να επικοινωνήσει στο: 6978731939. Προσυγκέντρωση των φοιτητικών συλλόγων πανελλαδικά στο Πολυτεχνείο της Θεσσαλονίκης και κατόπιν θα περάσει από την Καμάρα (σημείο συγκέντρωσης του Συντονιστικού Πρωτοβάθμιων Σωματείων) , την Αριστοτέλους (για να καλεστούν τα σωματεία που βρίσκονται στη συγκέντρωση της ξεπουλημένης ηγεσίας της ΓΣΕΕ και να ακολουθήσουν την πορεία) και θα καταλήξει στο Λευκό Πύργο ώστε να συναντηθεί με τον κόσμο των πλατειών και να κατευθυνθεί προς τη ΔΕΘ. Οι φ.σ. Πάτρας να συμμετέχουν στην πορεία με ενιαίο πανό.
  • Ανοιχτή εκδήλωση- συζήτηση τη Δευτέρα 12/9 στις 19:00 στην Πλατεία Γεωργίου. Να γίνει ημέρα συζήτησης για την Παιδεία με όλο τον κόσμο της Πάτρας, με συμμετοχή από μαθητές, δασκάλους, καθηγητές β΄βάθμιας και γ΄βάθμιας εκπαίδευσης με όλα τα αγωνιζόμενα κομμάτια της κοινωνίας.
  • Θέλουμε τα πλαίσια να προκύπτουν από το συντονιστικό γ.σ. και καταλήψεων κάθε εβδομάδας (κάθε πόλης ή πανελλαδικά) με πλαίσια που θα προτείνονται από τις συντονιστικές επιτροπές και θα επιστρέφουν πάλι σε αυτές προς συζήτηση. Η Συντονιστική Επιτροπή Κατάληψης κάθε σχολής δεσμεύεται από την απόφαση της γενικής συνέλευσης , η οποία αποτελεί βάση συζήτησης για το επόμενο πλαίσιο.
  • Να δημιουργηθεί σε κάθε σχολή ταμείο για να καλυφθούν τα έξοδα, ή μέρος τους, του συλλόγου.

Καλούμε όλο τον κόσμο της σχολής στην επόμενη Συντονιστική Επιτροπή τη Δευτέρα 12/09 στις 13:00 έξω από το χώρο της γραμματείας, ώστε να συζητήσουμε και να συνδιαμορφώσουμε το πλαίσιο που θα προτείνουμε στη γ.σ. του συλλόγου της Τρίτης!

No comments:

Post a Comment